Teknisk service

Har din bedrift dataproblemer? Hjelpen finner du hos oss.


Er ditt firma plaget av virus, spionprogrammer, eller har andre dataproblemer? Vi løser dataproblemer på en rask og sikker måte. Med lang erfaring innen data kan vi trygt ta på oss jobber av ulik karakter. Uansett hva slags pc-problem du har, ta en telefon eller send en e-post til oss hos WLCOM så finner vi løsningen.

Så lenge maskinen kommer seg på nett, og du får åpnet nettsider, så har vi mulighet til å hjelpe deg online. Vi går da inn på maskinen din og sørger for å løse problemer du måtte ha. På denne måten kan vi enkelt hjelp deg med problemer forårsaket av spyware, manglende eller gale drivere, problemer med programmer og lignende.

Vårt mål er alltid å kunne effektivisere og forenkle hverdagen til alle våre kunder. Vi jobber i all hovedsak med små og mellomstore bedrifter. Våre erfarne medarbeidere bidrar også gjerne til å identifisere hvilke mangler din bedrifts nåværende systemer har, og ser på hvordan vi kan implementere våre standardiserte løsninger for å tette hullene. Med vår store kundeportefølje bestående av anerkjente selskaper fra hele det nordiske markedet bruker vi våre erfaringer til å gjøre din bedrift enda bedre.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelp din bedrift? Ta gjerne kontakt med WLCOM her.

 
 
 
Trenger du sjekk av din PC?
Vi foretar en grundig sjekk av din PC og reparerer eller skifter defekte komponenter. Vi har kort servicetid og fornøyde kunder. Vi utfører feilsøk og reparasjoner, samt det meste innen oppgraderinger og nyinstalleringer.

Vi hjelper deg med:
  • Installering og oppsett av Microsoft Office-produkter
  • Innstillinger/konfigurering av router
  • Oppgradering av operativsystem
  • Oppgradering av programvare generelt
  • Oppgradering eller installering av drivere til skriver, skanner, etc.
  • Opprydding i Windows register
  • Reparering av enhetskonflikter i programvare og PC-komponenter
  • Backup-løsninger
Kontakt oss mer informasjon